"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ π. ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ: «Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ»

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Ο π. Μουλατσιώτης έδωσε συνέντευξη στο «newsbomb.gr», όπου καταγγέλλει φοβερό παρασκήνιο: «Ο κ. Σημίτης, επί πρωθυπουργίας του, είχε καλέσει στο γραφείο του τον ηγούμενο Εφραίμ, όπου τον εκβίασε να συνηγορήσει και κατά συνέπεια να υπογράψει την μεταβίβαση οικοπέδων που ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου. Όλα άρχισαν από ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ!»
O π. Μουλατσιώτης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό ως τον «μοναδικό ιθύνοντα νου της πολύκροτης υπόθεσης», ενώ αποκάλυψε πως: «Όλα ξεκίνησαν από ρουσφέτια που έταξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής σε ιδιοκτήτες σπιτιών, που είχαν χτίσει σε οικόπεδα που ανήκαν στη Μονή Βατοπεδίου».
«Οι περισσότεροι εκ των ιδιοκτητών ήταν ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ζήτησαν από βουλευτές και στελέχη του κόμματος να τους μεταβιβάσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας που ανήκαν στη Μονή. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως η Μονή Βατοπεδίου δεν ισχύει η χρησικτησία».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε προχθές, ότι οι πολιτικοί δεν επεμβαίνουν στο έργο της. Οφείλει με πειστικά επιχειρήματα -και όχι με τις συνήθεις διαψεύσεις- να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, τι σημαίνουν αυτές οι κατηγορίες του π. Μουλατσιώτη.

πηγή : http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...