"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Ο Πεταλωτής πίσω από την προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ σύμφωνα με το ημερολόγιο του Α. Τσοχατζόπουλου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
  
    Αποκάλυψη – Σοκ για το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ : Στήριξη από τον Πεταλωτή ήθελε ο Άκης που “έκλεισε και τον Παπά φυλακή”!!
    Ως «εντολέα» προς τις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές εμφανίζει τον μέχρι πρότινος υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Πεταλωτή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
   Μετά την «πόρτα που έφαγε» από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που αρνήθηκε να τον συναντήσει, όπως προκύπτει μέσα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κ. Πεταλωτή αποδίδοντας τους ρόλο «εντολέα» προς τη δικαιοσύνη.
   Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις-υπόνοιες του υπόδικου πλέον πρώην υπουργού, όπως αυτές αποτυπώνονται στις ιδιόχειρες σημειώσεις του η ποινική δίωξη σε βάρος του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ για το γνωστό σκάνδαλο των «ιερών ανταλλαγών» προκλήθηκε κατόπιν επιμονής της εφέτου ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού που χειρίστηκε την υπόθεση, έπειτα από «εντολή» του Γ. Πεταλώτη.
   Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει επ’ αυτού:
«Κλίμα στη Δικαιοσύνη !
Η Καλού επέμενε για δίωξη του Παπά !!!! Ανήκει και αυτή στην ομάδα της Εισαγγελίας Αθήνας! Έχουν επαφή μέσω Ράικου (εννοεί την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών)με Μαξίμου και Πεταλωτή Υφ. Δικ. Εντολέας!!!».
 

πηγή : http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...