"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Αυλαία τέλους για τη χυδαία παράσταση Corpus Christi

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
  
 Με μια νέα απαράδεκτη σε ύφος ανακοίνωση οι «ηθο-ποιοί» Βάσια Παναγοπούλου και ο Αλβανικής καταγωγής συνεργάτης της Λαέτρης (Θωμάς) Βασίλι έδωσαν τέλος στην βλάσφημη και χυδαία παράσταση Corpus Christi, που παρουσίαζε τον Θεάνθρωπο Κύριο μας Ιησού Χριστό ως κίναιδο!
   Βλέπετε Χριστιανοί μου πως δικαιώνεται ο αγώνας εκείνος που στηρίζεται στην ομολογία και μαρτυρία; Βλέπετε Χριστιανοί μου το πώς παρεμβαίνει ο Θεός και κάνει το θαύμα Του όταν η θυσία και η ανιδιοτέλεια προπορεύονται; Βλέπετε πως λυγίζουν οι πολιτικοί άρχοντες και αρχίζουν να πιέζουν παρασκηνιακά όταν έχουν απέναντι τους το Θεό;
   Δυστυχώς οι βλάσφημοι συντελεστές της χυδαίας παράστασης δεν κατανόησαν το έγκλημα που διέπραξαν ενώπιον του Θεού και επιχειρούν και πάλι να παρουσιάσουν το μαύρο ως άσπρο στην ανακοίνωση που εξέδωσαν! Δεν κάνουν Χριστιανοί μου τίποτε άλλο παρά να ακολουθούν τα όσα τους παραγγέλνει αυτός που υπηρετούν, ο Σατανάς! Επιχειρούν λοιπόν και πάλι να παραπλανήσουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα λέγοντας πως δεν είχαν πρόθεση να προκαλέσουν το θρησκευτικό συναίσθημα (!!!) με το να παρουσιάσουν τον Χριστό μας ως κίναιδο, να παρουσιάσουν τη θυσία Του για τη σωτηρία του ανθρώπου ως θυσία για τη στήριξη της ανωμαλίας (ομοφυλοφιλίας) (!!!). Και όχι μόνο αυτό αλλά να υποστηρίζουν οι δυστυχείς ότι η υπεράσπιση της ανωμαλίας αποτελεί εκδήλωση αγάπης (!!!). Παγιδευμένοι οι δύσμοιροι στα δεσμά του μιαρού Σατάν διαστρεβλώνουν τα πάντα για να παρασύρουν έστω και την ύστατη στιγμή ενσπείροντας την αμφιβολία στους αδιάφορους συμπολίτες μας και στηρίζοντας την ανωμαλία ως ανθρώπινο δικαίωμα, την οποία ονομάζουν ως διαφορετικότητα!
   Ειλικρινά μόνο για λύπηση είναι... Τους λυπάμαι και προσεύχομαι γι’ αυτούς. Προσεύχομαι να προλάβουν να συναντήσουν το έλεος του Θεού και τη μετάνοια, πριν τα πύρινα βέλη της βλασφημίας, που εκτόξευσαν στον ουρανό, επιστρέψουν στα κεφάλια των ιδίων και των οικογενειών τους.
   Κρίμα, που σε κάποιους απ’ αυτούς ρέει αίμα ελληνικό, αίμα αγιασμένο από τις θυσίες και τους αγώνες των προγόνων μας για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία...
 
Στύλος Ορθοδοξίας

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 

πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...