"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο - Γερων Παισιος Κρητικος ο Αγιορείτης

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Όποιος έχει την ευλογία να τον συναντήσει θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμένο Γέροντα.Μέσα από 24ωρες παρακλήσεις για κοσμικούς αλλά κυρίως για την Ελλάδα προσφέρει ύψιστο πνευματικό έργο,και μιλά για πρώτη φορά ,για την Ελλάδα την κατάσταση στην Χώρα και για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να λυτρωθεί. 

3/3/2013

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο.Είμαστε ένας όχλος πια .... πρόβατα δίχως ποιμένα ... δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε που είναι το φως και που το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες , άλλα και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό.
  Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή. Ο Ελληνας ,ο καθενας μας ξεχωριστα θα πρεπει να μετανοησουμε για οτι εχουμε πραξει και δεν ειναι αρεστο στον Θεο,να πολεμησουμε τον εγωισμο μας και την αμαρτια, που μας καθηλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγει στην καταστροφη ,να μεταλαβουμε σωμα και αιμα Κυριου ,ζωντας κατοπιν την κατα Θεω Ζωη. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα , διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια ... Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από προσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ιδίων των Ελλήνων πολιτών , από το Ελληνικό κράτος. 
 Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν .. όλοι ... ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μηνύματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας.Η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα από το σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής. 
  Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από το Θεό... Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκιά θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει ... είναι ευλογημένος από τον Θεό , καθαρός στην ψυχή Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός... 
  Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα ... και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.
  Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντιχρίστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον χριστιανικό πολιτισμό, και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέριστο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι ».

(Ευχαριστω τον γεροντα για την αδεια και την ευλογια του να μεταφερω στον κοσμο την φωνη του ....) KΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΚΗΣ!! ΑΠΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...