"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Oμοφυλόφιλα φιλιά στον Αγιασμό του Πειραιά: Μία κίνηση διαμαρτυρίας για τον Σεραφείμ

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
  Με μία πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.
  Oπως αναφέρει το άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα των Συντακτών, καθώς ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πετούσε τον σταυρό ζευγάρια κοριτσιών και αντρών γύρισαν και φιλήθηκαν στο στόμα, ενώ μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια υπογράφοντας αυτή τους την κίνηση.
  Τα φυλλάδια έγραφαν «Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία. «Δεν κρυβόμαστε — Δε σωπάμε — Δεν απολογούμαστε. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα» και έφεραν την υπογραφή #PustiRiot, ως λογοπαίγνιο για τις Ρωσίδες ακτιβίστριες Pussy Riot που έχουν γίνει πονοκέφαλος στον Πούτιν.


Σχόλιο Κατάνυξης: Ως γνωστόν, οι καλικάτζαροι (δαιμόνια που προσπαθούν να διαβάλλουν το νόημα των Χριστουγέννων) διαλύονται και εξαφανίζονται ως ανίσχυροι μπροστά στη δύναμη του Αγιασμού των Θεοφανείων. Επιθυμούν σφόδρα να βλασφημήσουν Το Όνομα Του Θεού, να μαγαρίσουν την ημέρα των Θεοφανείων. Αλλά όπως τότε την ημέρα της Βαπτίσεως του Κυρίου μας, έτσι και τώρα την Εορτή της Αναμνήσεως της, ο διάβολος βάζει τους διαχρονικούς υποκριτές και Φαρισαίους, να κάνουν την μοχθηρή εργασία της βλασφημίας.  
  Ως γνωστόν, ο Διάβολος δεν μπορεί να βλασφημήσει ο ίδιος τον Θεό ούτε να μαγαρίσει την Εκκλησία. Γι αυτό πείθει τα όργανα του, τους ανθρώπους της αμαρτίας και της διαστροφής να κάνουν το έργο του. Να πολεμήσουν την Εκκλησία, να βλασφημήσουν τον Κύριο πλασάροντας τη διαστροφή και την ανωμαλία τους ως αγάπη.  
 Στόχος τους επίσης, η προσβολή του γενναίου αγωνιστού ιεράρχου της Μητροπόλεως Πειραιώς. Αυτό όμως, το μόνο που αποδεικνύει είναι το πόσο πονάει ο Διάβολος από τον Πειραιώς Σεραφείμ. Γι αυτό βάζει τα όργανά του να τον πολεμούν...


πηγή: http://www.iefimerida.gr

http://katanixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...