"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Εκατοντάδες καθολικοί - τουρίστες κατέκλυσαν τη Βέροια...ΤΕΛΕΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ!!!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Σχόλιο Κατάνυξης: 
   Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποια είναι η θέση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος γι αυτό το οικουμενιστικό αίσχος. Έλαβαν άδεια της Ι. Μητροπόλεως οι υπεύθυνοι φορείς και ο παπικός Καρδινάλιος ;
  Ανόητος όποιος είχε τη “φαεινή ιδέα” να μαγαρίσει ένα Ορθόδοξο Προσκύνημα στην καρδιά της Μακεδονίας μας. Ο Απόστολος των Εθνών προδίδεται, λίγες ημέρες πριν ζήσουμε την προδοσία του Ιούδα κατά την Μεγάλη Τετάρτη, από οικουμενιστικούς κύκλους που δρουν ανενενόχλητοι όπως φαίνεται, στα όρια της Ι.Μ. Βεροίας. Αλήθεια, τι ρόλο έπαιξε γι αυτήν την οικουμενιστική κατρακύλα, η διοργάνωση επί 19 έτη των “Παύλειων” με τους ποικίλους οικουμενιστές καλεσμένους Ομιλητές;

  Στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας και της καλής συνεργασίας των Δήμων Βέροιας - Θεσσαλονίκης, ο δήμος μας με την υποστήριξη των στελεχών της Κ.Ε.Π.Α., διοργάνωσε υποδοχή για τους επισκέπτες του πρώτου πολυάριθμου (453 άτομα) γκρουπ προσκυνητών pilgrim – θρησκευτικοί τουρίστες από τη Γερμανία και την Αυστρία- οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον Αρχιεπίσκοπο Βιέννης και Καρδινάλιο της Αυστρίας Christoph Schonborn και 7 επισκόπους , τέλεσαν υπαίθρια λειτουργία στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 13.00 το μεσημέρι.


  Τον Αρχιεπίσκοπο Βιέννης και Καρδινάλιο της Αυστρίας όπως και τους επισκέπτες αποχαιρέτισε στη λήξη της επίσκεψής τους στη Βέροια η Δήμαρχος , Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η οποία σε σύντομο χαιρετισμό ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστούμε που τιμήσατε τη Βέροια και προσκυνήσατε στο χώρο όπου ο Απόστολος των Εθνών και Ιδρυτής της Εκκλησίας μας κήρυξε το λόγο του Θεού προς τιμήν του, όπου επί ένα μήνα στην αρχή του καλοκαιριού η Μητρόπολή μας διοργανώνει εκδηλώσεις και μεγάλο επιστημονικό συνέδριο , τα ΠΑΥΛΕΙΑ. Η Ιστορία αυτής της πόλης, που είναι πολύ σημαντική , χάνεται στα βάθη των χιλιετιών. Την πόλη αυτή και τους μνημειακούς της θησαυρούς δε μπορείς να ανακαλύψεις σ’ ένα σύντομο ταξίδι. Για αυτό, σας περιμένουμε πάλι.»

            http://katanixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...