"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης εναντίον του Ιστολογίου “Κατάνυξις”

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Συνταχθέν υπό των διαχειριστών του Ιστολογίου Κατάνυξις

 Σαρανταοκτώ ώρες προθεσμία μας δίνει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, μέσω του δικηγόρου του (προθεσμία που λήγει στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 13/12/2014) όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το έγγραφο που μας εστάλη μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.
 Πριν προβούμε στην απάντησή μας, ζητούμε τις απόψεις και τη βοήθειά σας, σεβαστοί διαχειριστές, μέλη, φίλοι και αγαπημένοι αναγνώστες μας. Αν διαπιστώσετε δημοσίευμα ή σχολιασμό στο ιστότοπό μας που να εμπεριέχουν επιλήψιμες και αξιόποινες αναφορές στο πρόσωπο του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, να μας το γνωστοποιήσετε είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο katanixis@gmail.com είτε με σχόλιό σας στην παρούσα ανάρτηση. Δεν εντοπίσαμε κάτι επιλήψιμο, που να χρειάζεται ανάκληση ή απαλοιφή. Αλλά μιλάμε για 28.000 σχόλια! Ίσως κάτι να μας διέφυγε… Φρονούμε πως θα έπρεπε να μας υποδειχτεί επακριβώς το σχόλιο ή το δημοσίευμα που “ενόχλησε”.
 Από έγκυρη πηγή μέσα από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης, έχουμε την πληροφορία  πως ο κ. Άνθιμος είναι εξοργισμένος με το Ιστολόγιό μας, ειδικά για τα δύο δημοσιεύματά μας περί του προσώπου του σε σχέση με την απαράδεκτη οικουμενιστική του συμπεριφορά απέναντι στον πατριάρχη των Αρμενίων (δείτε εδώ και εδώ). Τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ τον ενόχλησαν. Ειδικά όμως το πλήθος των σχολίων που συνοδεύουν τις δύο αναρτήσεις. Εμ! βέβαια! Όταν ο λαός βοά, δεν είναι εύκολο να τον ακούς! Μας έστειλε λοιπόν αυτό το έγγραφο και ζητά εκτός των άλλων να δημοσιεύσουμε κείμενο αποκαταστατικό της τιμής και υπολήψεώς του.
 Θα προβούμε στην δημοσίευση κειμένου όπου θα τοποθετηθούμε αναλόγως. Εις αύριον λοιπόν τα σπουδαία...
 Αναμένοντας τα σχόλια και τις απόψεις σας, σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την βοήθειά σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...