"Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός.Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων. (Ιωάν. κεφ. ι΄στοιχ.11)"

menu

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Αποσύρω την Ομιλία μου πειθόμενος στις διαβεβαιώσεις του π. Βαρνάβα Γιάγκου - π. Νικόλαος Μανώλης,

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

 Κατόπιν της διαβεβαίωσης που έλαβα διά μέσου τρίτου προσώπου από τον π. Βαρνάβα Γιάγκου, πως εν αγνοία του συμμετείχαν στον εσπερινό που τελούσε ο ίδιος στην Ι.Μονή της αγίας Θεοδώρας, της εορτής της αποδόσεως του Πάσχα, πάστορες και μοναχοί της παπικής θρησκευτικής κοινότητας, παρακαλώ να μην δημοσιεύσετε ή να αποσύρετε από την δημοσιότητα σχετική  σας ανάρτηση. 

 Ο π. Βαρνάβας θα προβεί ο ίδιος και σε κάποια επικοινωνία με το σαιτ που είχε το ρεπορτάζ (http://orthodoxia.info/news/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81/) για τις απαραίτητες διευκρινήσεις. 

 Ελπίζοντας να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα στην Θεσσαλονίκη αλλά και όπου αλλού, έστω και εν αγνοία, και ευελπιστώντας ότι θα είμαστε εμείς οι ιερείς πιο προσεχτικοί κατά την ώρα των ακολουθιών για το ποιοι εισέρχονται στο ναό μας, αποσύρω και εγώ την Ομιλία μου, πειθόμενος στις διαβεβαιώσεις του π. Βαρνάβα.


-- 
Από τον πρωτοπρ. π.Νικόλαο Μανώλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...